Om oss

Om oss

Grundades 31 maj, 2021

Välkommen till Acordo

Acordo lanserades den 31 maj 2021 och är resultatet av ett passionerat arbete från vårt dedikerade team av både utvecklare och säljare. Under två års tid har vi noggrant utvecklat och finslipat ett fantastiskt säljverktygen. Genom omfattande analyser och efterforskning har vi skapat en effektivare, snabbare och intelligentare lösning som uppfyller företagens krav och överträffar förväntningarna.

Vad vi gör

Vi på Acordo är stolta över att erbjuda ett brett utbud av säljverktyg och tjänster som hjälper företag att förbättra sina försäljningsresultat, bygga starkare kundrelationer och öka sin tillväxt. Våra produkter och tjänster inkluderar:


Acordo Sales: En omfattande CRM-lösning som ger företag kraften att effektivt hantera sina kundrelationer, prospektera nya leads och automatisera försäljningsprocesser.


Acordo Sales Pro: En avancerad version av Acordo Sales, utformad för att erbjuda ytterligare funktioner och integrationer för att möta de mest krävande försäljningsorganisationernas behov.


Acordo Custom: Skräddarsydda lösningar som anpassas efter ditt företags unika behov och krav, inklusive unika kundportaler och anpassade integrationer.
Digital e-signering: Snabba och säkra e-signeringstjänster som gör det enkelt att skapa, skicka och signera avtal digitalt.

åtagande

Vårt åtagande

Vi tror på att erbjuda högkvalitativa produkter och tjänster som överträffar våra kunders förväntningar. Vårt engagemang för innovation och kundnöjdhet är grunden för allt vi gör. Oavsett om du är en startup eller ett välrenommerat företag, är vårt mål att hjälpa dig att lyckas och växa genom att erbjuda de bästa säljverktygen och tjänsterna på marknaden.

Kontakta oss idag för att upptäcka hur Acordo kan hjälpa ditt företag att nå nya höjder inom försäljning och kundnöjdhet.